Sonic Syndicate - Encaged

Har bara velat skriva ner en grej här, från en låt som jag brukar lyssna på. Det är så här jag tänker när jag hör den iaf.

*Intro*

Narrator:
Every night she stays at home waiting for him, all she ever wanted was a fragment of his love.
Every night he goes on stage chasing the dream, still he spends every surreal second thinking of her.

*Switches over to the boy, which is.. me*

Boy:
I know we used to have it all figured out, can't blame you for feeling deserted and alone.
Girl:
I know I promised you a lot of things, but I can no longer -- 

*The boy interrupts*

Boy:
All of my life I've been waiting for someone like you! To fill the void inside of me. Ever if there's ten thousand miles between us. You'll always be the one closest to my heart.

The boy continues:
I managed to bolster the defense of my heart. A bit too dense, a bit too strong for my own good. But you saw the small glitch in the solid ice wall and somehow you scaled it up and made your way in..

Boy continues further more:
All of my life I've been waiting for someone like you! To fill the void inside of me. Ever if there's ten thousand miles between us. You'll always be the one closest to my heart.

Girl:
Don't you see this is not the reckoning of the undoing of all we built up, don't you see, this is not the reckoning. Of the undoing of all...

Boy:
I'll write it into lyrics, 'cause I couldn't put it into words. It ruined a lot for me.

*Girl interrupts*

Girl:
Never meant to, to hurt you, never meant to cause you any pain --

Both of them:
But we both know how the story goes..
But we both know how the story goes..

The boy alone:
Can't blame you for feeling deserted and alone

Girl:
I know I promised you a lot of things, but I can no longer -- 

*The boy interrupts*

Boy:
All of my life I've been waiting for someone like you! To fill the void inside of me. Ever if there's ten thousand miles between us. You'll always be the one closest to my heart.

Girl:
Don't you see, this is not the reckoning of the undoing of all we built up.. Don't you see, this is not the reckoning of the undoing of all..

Idag

Idag har jag varit extra rolig OCH har haft extra roligt. Problemet är att det är lite suddigt för jag må ha snurrat rundor i den där saken i Floraparken lite för mycket, haha. Gick fort som fan och riktigt snurrig, sen sköt Togge-boi på mig med soft-air gun.

IMORGON

Ska jag till sjukhuuuuuseeeet! Äntligen få röntga örat och se hur det står till där inne. *BANKAR PÅ ÖRA* Hoppas det är botligt och inte OBOTLIGT med det där possible skinnbit som KANSKE sitter fast i trummhinnan som jag MÅSTE operera ut var tredje ÅR för RESTEN AV MITT LIV. Men jaja, blir väl lite depp över det hela om det är så, men det går över. Jag vill bara kunna höra som vanligt igen..!

I ÖVERMORGON

.. Vänta, är det torsdag då?

I ÖVERÖVERMORGON (?)

ÄR DET VALBORG. Vart ska jag?

Med Linus och Ola till puben och slösa upp alla mina pengar? Blir säkert kul men.. orkar inte slösa alla pengar...
Med Dennis och William och dela sprit och öl, MEN kanske inte lika rolig fest. (Tollarp)
Med Jens och Adam och göra.. något vettigt hoppas jag. Jag vill HELST vara med Jens och Adam för de är epic, men vart ska vi?! PLUS, vi har fett med öl / sprit lololol.
Nå?

Neråt.

Drömmar om död, drömmar om förlust, sorg och rädsla lider jag av, medan du sörjer över hur bra ditt liv är, bör du se ner på hur de andra har det och inse hur fint du har det. Dessvärre ser du inte självklarheten och bör straffas med döden, å, ett sådant fruktansvärt öde. Men det är dit vi alla ska, i slutet på våra dar, då vi gjort det vi ska. Ovetandes om vad vi i själva verket gjort, så dödade vi en hjort. Med avgaser av fossila bränslen, som om det skulle göra någon skillnad, vare sig det vore att göra det fort, eller göra det stort. Vår kära jord går mot ett dess final.

Då vi ingen kärlek hittar, må vi döden få, men tills dess, lev som få.

~Niklas Cederberg


Öh.. Känner mig väl lite depp. Kanske. Eller? Klart jag gör. Hatar mig själv för vem jag visades sig vara, jag skyller på mig själv, samt många andra som har påverkat mig negativt genom mitt liv. Jag önskar er en plågsam och långsam död, det är det minsta jag kan göra. Stoppa mig, innan jag dödar. Äsch, har vett nog att inte hålla på med sånt skit. Ska inte hjälpa folk på traven att avsluta vad de antagligen håller kärt -- Livet.

Ska nog lägga mig nu.. Heh. ~Hjälp~

Three Days Grace

TDG sågar mitt hjärta än en gång. Lyssnat igenom deras andra album ordentligt nu.. En låt är verkligen så jävla.. mig.
Three Days Grace - Gone Forever
Lyrics:

Don't know what's going on
Don't know what went wrong
Feels like a hundred years
I still can't believe you're gone
So I'll stay up all night
With these bloodshot eyes
While all these walls surround me with the story of our life...

I feel so much better!
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
that you're gone forever...

Now things are coming clear
and I don't need you here
and in this world around me
I'm glad you disappeared
So I'll stay out all night
Get drunk and fuck and fight
Until the morning comes I'll
forget about our life...

I feel so much better!
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
that you're gone forever
First time you screamed at me
I should have made you leave
I should have known it could be so much better
I hope you're missing me
I hope I've made you see
that I am gone forever!
And now it's coming clear
that I don't need you here
and in this world around me
I'm glad you disappeared...

I feel so much better!
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
that you're gone forever...

And now you're gone forever..
And now you're gone forever...

Det är inte vad jag vill. Bara det att jag måste acceptera verkligheten och gå vidare, även om jag vet att det finns en person där ute som är en klon av mig, fast av det andra könet. Det är hemskt. Jag hatar mig själv. Tråkigt att jag ändå inte kan sluta tänka på henne, det är konstigt, varje gång jag är ensam så tänker jag på henne. Hur hon har det, om hon är lycklig. Dock önskar jag till slut henne den hemskaste död någon kan tänka sig.


Saker och ting jag har lärt mig:
Öppna aldrig upp för en annan person
Var instängd, hata allt och alla i din närhet i tystnad för att sen implodera av känslor som får dig att döda
Gråt aldrig framför någon annan
Visa aldrig svaghet
Alla som vill dig väl måste försvinna, för i slutändan, så vill de inte dig väl längre
Problemet är att jag inte vill att någon ska hjälpa mig igenom det, jag vill klara mig själv. Men jag klarar inte av det, men nu är det försent att fråga efter hjälp. 29/10-09 FML

Softa 8 veckor.

6 + 2 = Hurr durr!
Ja, 6 veckor praktik och 2 veckor lov har passerat. Vad har vi lärt oss av det här? Jo, du kan fortfarande slacka med din framgång och ändå tjäna pengar på det. 7 DAGAR praktik av 6 veckor. Känns vettigt! Haft ett sommarlov det vill säga. Äsch, jag har ju gjort omprov i 2 ämnen också så, något annat har jag väl gjort också. Men men, till skolan på måndag. MEEEEN jag tror jag slackar lite vetja. Samhälle som start med Cecilia.. vadheterhennesansikte.. Jaja, vi kallar henne Cecilia Poudlestork för hon ser ut lite som en uppstoppad blandning av en pudel och en stork.
Blir en sista uppesittar helg tycker jag, med Jens och Adam. I alla fall Adam för han är också lite som ett uppstoppat djur. Men jag vet i fan vad det har tagit åt honom, mitt i nätterna får jag kluriga SMS av honom. Så som "Nananana batman!" och "det är riktigt skönt att släppa lasset mitt i plurret". Okej, han skrev inte riktigt sådär, jag formulerade om det så det blev extremt roligt. Haha. Nu får jag fan lägga av. Måste hitta på fler roliga sånna.
~~~~Ciao!

Återstår att se!

Testade I-Doser! Tja, vad ska man säga.. Av allt som skulle hända så hände det endast att jag skaka, svettades och såg ett antal "black spots", det vill säga kålsvarta ringar och snabb andning. Det jag mest blev imponerad över var svettningarna. Det var inget jag kände under tiden frekvensen var igång, jag märkte det efter hur jävla svettig jag blev. Finns många faktorer som gör att man får full effekt. För det första; man ska vara avslappnad, det vill säga en aning trött. Vilket jag inte var speciellt.

I vilket fall som helst, nöjd med vad som hände men det känns som om jag kan få ut mer av det här och det ska givetvis testas igen!

For the Drugs! No wait, isn't it Horde? Bah! FOR THE DRUGS!

Tänkte jag skulle tänka lite.

Undra om man kan tänka på att man ska tänka på att tänka på något. I-Doser ska jag testa imorgon med Ola! Förhoppningsvis. Det är ett program som stimulerar din hjärna med frekvenser för att få en effekt på dig. Som t.ex, hasch, marijuana, alkohol, meta amfetamin, atom bomb, heroin, till och med orgasm!  I alla fall, jag ska testa meta amfetamin, det starkaste av alla doserna. Låt mig demonstrera vad det kan göra med dig.

Crystal_Meth.drg
"This dose seems to do both good and bad, but it is such a fine example of how a binaural dose can really effect your entire body. Expect increased energy and alertness, decreased need for sleep, euphoria, increased sexuality, excessive talking, sweating, visual & auditory hallucinations (hearing voices). This dose literally freaked out several of our beta testers when they got sweats and reported hearing things from inside their head."

Det står mer men tänker inte skriva mer, you get the point of what it is doing.
Nu är det som så att jag har redan testat frekvensen i en liten stund och det fick mig att svettas lite smått, började skaka och se lustiga skuggor, färger ändrade sig lite smått, och detta var bara för en liten stund. Jag vill testa hela grejen!

Och det är exakt vad jag ska göra imorgon. Jag låter kanske lite galen, men det är ju upp till bevis ifall något så enkelt som ett ljud kan få dig hög. Visst, brown noise kan ju få dig att skita ner dig totalt för att frekvensen gör så att din ändtarm slappnar av och du inte har någon kontroll över den.. Haha. Men att göra så att du blir helt hög är helt sjukt.
Önska mig lycka till!

"It's only a phase in life where you do what you think is good for you, your friends and everyone else around you. It's not really good for you but you have been crushed emotionally and need something to make you feel better. It's nothing I'd like to speak about, but she really destroyed me that night."  - 29/10-09 Fuck you, world.

Det händer inget.

Det händer inget.
Vad ska man ta sig till.
Ställer retoriska frågor till mig själv.
Lägger mig ner i sängen.
Somnar.
Vaknar.
Det händer inget.
Vad ska man ta sig till.
Ställer retoriska frågor till mig själv.
Lägger mig ner i sängen.
Somnar..
Repeat.

Deprimerad, vilsen och trött
vandrar jag igenom mitt egna sinne,
undrandes var jag egentligen är,
vilken fas, vilken del.

Hurr durr derpiderp, låten går så här
Fan va emo jag är, typiskt mig,
varför är det så här, när allt är sådär,
tråk tråk och mera tråk, ge mig en kåk.

Hurr durr derpiderp, det händer inget,
Vad ska man ta sig till,
Ställer retoriska frågor till mig själv,
Lägger mig i ner sängen,
Somnar.
Vaknar.
Hurr durr derpiderp, så var jag död.

Jaha, nu blev jag arg igen.

Jag blir helt jävla vansinnig på folk som kan lägga ner pengar på en gångs företeelser. Satt och messade med Sara och så skriver hon att hon fixar grejer till balen etc etc. Direkt när jag ser bal, pengar, grejer och "ONCE IN A LIFETIME" blir jag riktigt arg på människor som kan lägga ner så mycket tid och pengar på sånt. Inget illa mot Sara nu dock, jag menar bara att det är inget jag skulle få för mig att göra. Om jag ska lägga ner pengar på något ska det vara i minst 20 år. Vågar ju knappt köpa mjölk för det verkar ju helt onödigt att lägga pengar på, man kan dricka vatten, billigare och det släcker törsten bättre.

Visst, jag är girig, men vafan. Jag älskar mig själv mer än något annat, hah, inte ens kärlek kan jag ge bort längre. Haha, kärlek. Skrattar av tanken bara. Tyck vad ni vill om mig, bryr mig inte ett jävla skit om vad någon tycker om mig, empty words from a nobody, så att säga. Om du vill lägga ner tid på hat är det ditt beslut, likaså som det är mitt beslut. Och vet ni vad, jag lägger faktiskt ner mycket tid på att hata omgivningen, men det är jag glad över.

Får väl kanske ta och lugna ner mig, jag bryr mig lite för mycket om saker. Fast! Egentligen inte, jag vill bara ha mitt sagt när något är väldigt efterblivet och med tanke på det mesta här i världen är uppenbart efterblivet så måste jag ju prata hela tiden. Nämen sedär ja! Nu har jag ont i huvudet så jag ska nog lägga mig ner ett tag och kolla på How I met your mother.

Tjarå, minions.

Yet another time.

I only wanted to say that yesterday was quite nice, except for the fact that I once again was slightly rejected. Bah, it's hard. Maybe I should carry on, hah. I just can't remember who told me to follow her. Meh, it didn't do any better. She kept on walking. I don't know what I want, I don't know who I am. Well.. Does anybody know that? Who they are and what they want? I bet no one really know that.

I'll just keep waiting.

Sonic Syndicate - Dead Planet.

"When all the wonders of the world are gone, razed and destroyed. There will be no time to ask why it all came to this. We can almost hear the glaciers, breaking day and night. Still we don't do a damn thing and I just can't see why!

WELCOME! To the last days of the earth! Welcome, everything is too late now! Welcome, was it really worth it in the end? Welcome to the end of the world."


Heh. My favorite song from Sonic Syndicate. I guess I'll end this with a quote.

"I ran out after her and closed the door, I yelled her name. She replied: I am leaving!"
*As if I didn't see that, eh..?*

Svart, sååå svart.

Igår från ungefär klockan elva till tolv var allt svart. Det var fan riktigt hemskt plus att jag inte mådde särskilt bra. Jaaa jag må ha druckit en massa men det var roligt ändå.

Bortsett från att det var ganska så hemskt igår så är jag glad att jag har ny hårddisk och mer RAM minne.. xD Brb, ska öppna ytterdörren. Det var Alexander "BD" Pounderschwine. Haha.

I vilket fall som helst så ska jag ner och köpa nytt telefonkort och kanske en dricka. Inte särskilt bakfull, känns lite grann i magen men jag gick upp lite då och då och drack vatten hemma hos Jens. Jens är epic.
JA MEN NU SKA JAG ÅKA SEN SPELA HON MED ADAM OCH JENS <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0