Mitt korkade öra.

Var precis på öronkliniken, tydligen hade dom inte registrerat vår tid men de kollade på mitt öra ändå. Tydligen ska jag in regelbundet fram tills slutet på nästa månad, då jag ska röntgas och ska troligtvis få operera örat.. Igen. Det ska fan bli bättre det här alltså. Att få den där dammsugaren instoppad i örat och rengöra varje vecka får mig bara att må illa och snurrig som fan. Svimmar nästan varje gång, riktigt obehagligt.

Nåväl.. Har man hål på trummhinnan så har man <.< Samt annat smått och gott i örat, som.. vad var det nu det hette? Polyper var det nog. Låter inte bra. Anyway.. Måste plugga och sånt också så har mycket för mig. Nej Jens och Adam, orkar inte HoN idag heller. Plus att Kim kommer hem idag så jag ska raida ICC10 med honom ^^ Haha.

TJARÅ

Att sova länge..?

När man vaknar upp så vill man att det ska vara morgon. Men när man vaknar upp och klockan är halv tre på dagen vill man ta livet av sig. Det är fan inte mycket kvar av dagen då och det blir genast tråkigt att gå upp ur sängen. Därför ställer jag alltid klockan på halv tolv så att jag inte ska sova bort hela dagen. Dock så glömde jag ställa klockan inatt och sov till halv tre. Finns mycket att göra då liksom..? Och nu ska man strax sova igen! .. Om 7 timmar! Haha.

Ska till sjukhuset imorgon för hörseltest. It's not going to be awesome. Nåväl, något som måste göras för att se om jag fått bättre hörsel. Har väl inte märkt någon större skillnad efter örondropparna. Lite grann kanske! Vilket är bra. Men men.. Får se om det ska behövas oppereras. Förhoppningsvis inte.

That's it for me, folks. Tjarå.

Because of me.

Before I met Her, I was able to show my feelings. But that changed when I got the wrong answer after expressing these feelings. Yes, I am talking about love. It's hard for me to express love, because I'm constantly thinking about that time I got the answer I feared. Now I fear to even express myself emotionally. I can't do it, I just can't do it. I want to show her that I do like her, but I can't do that because I am afraid and it's because of Her. Yes, capital h. Which means that it's somebody that has a key-role in my life. Her with a non-capital h is somebody else. The easiest way for me to express my feelings is through the English language. It's more simple doing it in English, at least for me it is. I don't know why, maybe because English is a huge part of my life. Hell, I am thinking in English in my head. That might sound weird but it's actually easier talking to yourself that way.

I just don't want to lose this one only because I have this fear for the answer I don't want to hear. It echoes throughout my head all the time, constantly reminding me of what happened back then. It scarred me for life. Please help me being able to express my feelings to this new girl. I really enjoy being with her..

But I don't blame Her for it. It was inevitable. Nothing's Her fault, she has Her own opinion and feelings about things, that's something I can't control. I guess in the end..

It was because of me.

Nu är det som så att jag har tänkt lite.

Har tänkt lite.. Och vi vet alla att det inte är bra när jag har tänkt i mer än två minuter. Slutar alltid med att pingviner tar över morotslandet för världsherravälde. Men nu är det också så att jag undrar över vad det är jag har tänkt på. Kanske inte så smart.

Igår, vi spelade som vanligt Heroes of Newerth när Adam "Paxis" Jeppsson plötsligt fick mens eller något! Jag förstod inget. Hans rage har bränt fast i min hornhinna och jag ser hans brinnande huvud framför mig konstant. Vilken dramatisk händelse! Men ärligt talat så vet jag inte varför han blev så. Får väl tala med grabben.. I vilket fall som helst. Vad ska man göra med sitt liv? Känns som om jag inte kommer någonstans överhuvudtaget. Socialt sett kommer jag nog framåt. Men "karriär-wise" och skola står still. Kan bero på att jag inte har praktikplats och faktiskt inte bryr mig ett skit om det. Går hellre i skolan om jag ska vara ärlig. Bara jag som resonerar så? Kan vara för att jag är den enda som inte är idiot. Eller är jag den enda som ÄR idiot? Jag vet inte om jag ens kan fråga fler frågor till mig själv, har nog ställt vartenda en nu.

"If you gave me the power to turn back time, TO SAVE MY CORRUPTED HEART! I would shape it the way it was meant to be! I WOULD NEVER KNOW YOU AND YOU WOULD NEVER KNOW ME!" Just det, det är exakt vad jag skulle vilja göra. För om jag ska vara helt ärlig så tror jag det skulle vara mycket bättre för oss alla.

Har ett inteligent samtal med Jensa Burra.


Niklas "Dentan" Cederberg says:
*;D
*ditt snack
Jens says:
*ditt snack då?
- Niklas "Dentan" Cederberg says:
*mitt snack?
Jens says:
*ja ditt snack
- Niklas "Dentan" Cederberg says:
*mitt snack

... Inte mycket mer som hänt antar jag.

Tänka sig.

Ja, tänka sig. Det där Heroes of Newerth är ju inte så pjåkigt trottsallt. Jag menar, NÄR FOLK HAR TUR OCH EGENTLIGEN SUGER HÄSTKUK SÅ HAR DE FAN INTE I SPELET ATT GÖRA HELLER FÖR DÅ SKA DE BARA DÖ. Men det är så, antingen lottar motståndarlaget och säger att de är bättre, när det egentligen bara handlade om tur. Visst! Jag säger inte att jag är den bästa som finns. Men jag vet när fan det är tur eller inte, och när någon har TUREN att komma undan med 20HP och sen säga att han är bäst i hela världen, då har man inte något vett kvar alls i huvudet. Då ska man klicka F10, Quit Game och sen Yes. Gå till C:/Games/Heroes of Newerth/ och klicka på UNINSTALL OCH FÖLJA INSTRUKTIONERNA.

...

.........

:D Men jag är glad ändå och inte alls galen av mig.

"Förlåt för allt ont, förlåt för allt, jag önskar jag kunde göra om allt. Men det går inte gå tillbaka i tiden och ändra på tiden innan jag träffade dig. Jag hade varit en lugn själ..." DÖ.

/b/ 4chan.org random

Let me tell you about this. It's shit. Completely shit and useless. It's an organisation of so called "Anons". Anonymous people on the internet, talking a shitload of putrid crap coming out my ass. Ändå sitter jag där och skrattar dagligen. Likadant med Existenz.se numera! Bara massa skit. Inget vettigt. Känns kanske som man har sett allt. Men jag har aldrig sett en muterad ekorre som klättrar ner i skorstenar för att leta efter barr. Näval, 4chan.org är some real awesome shit to be honest. Inget att göra? Visit 4chan och börja scrolla. Finns inget bättre.


Slipknot - Surfacing nästa låt på listan. http://www.youtube.com/watch?v=kHFMfsUgWIE
Långt intro men vafan.

Undrar varför jag är galen..

Örondroppar..

Örondroppar är ju förjävligt. Två olika sorters också, sex gånger om dagen. Bah, för jävla tråkigt! Hoppas bara att det fungerar nu också så att jag inte behöver operera örat igen.

Kollat på South Park nyss, blir te å raida litt nu med bror min i World of Warcraft. Ja, jag spelar det och Jens du kan vara tyst ;D Spelar inte Heroes of Newerth föräns nästa patch i det i alla fall. För det är helt värdelöst att spela det skitet just nu. Blir så vansinnig på skiten så det är helt sanslöst. Och Alexander vill inte spela Age of Empires 2 med mig. Blir så ledsen D:

Mm, men ska spela lite WoW nu. Tja.

Härlig dag!

Har varit en bra dag, fixat praktik (Hos min pappa dock, alltid något!), varit på öronkliniken och fått mitt öra rensat så stenhårt så jag nästan tuppade av! Sjukt obehagligt. Sen tog jag en fika med Sara, MYCKET trevligt! Haha lite fail att jag är så glömsk att jag glömde bort var jag stoppade min plånbok. Fick panik! Jättejobbigt att tappa bort saker ju, speciellt plånboken. Men den hade gömt sig den lille rackaren! ...

Får ta och ändra tillbaka till mitt gammla jag, tiden innan Göteborg. Någon som kommer ihåg hur jag var? Allt är svart och jag ser bara allihop som livlösa kroppar som jag dansar glatt över. Jupp, jag är galen. Men det tar lång tid att komma över något som kunde varit det bästa som hänt mig, men som aldrig inträffade. Tänker fortfarande på det och hatar mig själv för att jag inte lyckades. Nåväl, ska försöka vara glad och snäll mot mina -vänner-. Om de fortfarande ser mig som en vän efter allt ont jag sagt för att jag själv ska må bättre.

Avslutar kvällen med lite Heroes of Newerth med Paxis (Adam Jeppsson) och Jensa förhoppningsvis!


Lördag! .. Eller vad är det för dag?

Orkar inte skriva ett långt inlägg.. Väldigt trött och jag har precis druckit femtio liter vatten känns det som. Men, om jag får säga mitt så hade jag roligt igår! Bortsett vad som hände senare på natten. Men men, allt kan inte vara perfekt. Får väl återgå till det här någongång. En kväll att minnas!

Öronläkaren på Tisdag! Tiden måste gå fortare än så här!


Äntligen! .. Men vänta.

Äntligen har man fått tid på sjukhuset i stan! Blir riktigt glad. Nej, jag ska inte till psyket, ska till öronkliniken! Har längtat som fan på att de ska ta en riktig titt på mitt förbaskade öra. Jobbigt att ständigt gå runt och ha ont i örat.. Hoppas de gör något åt det dock, och inte ger mig mer penicilin so that I end up with nässelfeber igen! Snacka om att jag var knottrig! Haha.

..Fortfarande ingen praktikplats, hade nog haft om läraren hade varit i skolan så jag kunde snackat med honom, men nej. Rätt ska vara rätt dock, är inte läraren i skolan ska fan inte eleverna vara där heller! Fast så kanske man inte ska resonera. Får väl argumentera med mig själv om det lite senare.

PLÖTSLIGT! Så är det tydligen poker hemma hos mig på Lördag som Jens har planerat in!(?) Visst, ska bara rigga upp stereon och fixa lite bier så blir det bra. Någon som vill komma..? Jag har värsta poker setet med sånna roliga färgade plastmynt. Ja, jag kallar dem så.

Men ska göra annat nu, tjarå.


Nämen, jag trodde-.. Men! ... Pyttipanna då?!

Ska inte åka in till skolan idag för det orkar jag inte göra själv, för Spence och BD ska ju inte dit. Var ju taggad på det som fan egentligen, vet inte varför, ska ändå inte göra något vettigt där. Kanske finns någon jag vill träffa där? Who knows... Perhaps it's just another feeling for hatred I've got again.

Menmen...! Får se vad jag hittar på då. Blir väl det vanliga.. *Suck*


Bra sagt. Håll truten istället.

Det är verkligen så att man kan bry sig om exakt allting här i livet, man ska ha en talan om allting som finns, eller? Är det verkligen så? Eller ska man bara hålla truten? Oftast är det så att man bara ska hålla mun. För har man inget vettigt att säga ska man bara vara tyst. Blir så in i helvetes förbannad på många som inte vet när man ska vara tyst!
Kanske någon som såg hur jag gick berserk på Facebook kanske, inte? Okej. Jaja, tog det över MSN senare och som vanligt är det jag som, inte har fullständigt rätt kanske, men som makes most sense in my arguement. För jag har åtminstone en hjärna.

Men nog om det nu.

Får ta och hitta praktikplats already, det är fan för jävla tråkigt dock. Vill dessutom hitta något som är roligt, och inte något place där man får stå i lagret och lukta på sin egen svett. Blir till att spendera resten av veckan att leta praktikplats, såvida jag inte hittar imorgon eller något, för då kan jag sitta hemma resten av veckan och börja praktisera på Måndag nästa vecka istället! Härligt, två veckors lov istället för bara ett. Sen fyra veckor praktik, ett lov till och sen vecka praktik till.

Får se hur det går, åter till.. vad jag nu höll på med..?


Att blogga eller inte blogga, det är frågan.

Seeing as everybody else is doing this shit, I thought I'd do one myself. GET IT? DO ONE.

Engelska! Älskar Engelska. Bästa som finns. Bara det att vi har världens pissigaste lärare. För det första luktar han skit, för det andra så rullar han rundor på golvet ibland och för det tredje så är han bara allmänt korkad.

Hur jag mår? Efter en bra helg med öl, sprit, b-rudar och vänner så känns det helt underbart.
Hur Jens mår? Han mår dåligt. NOT. De som tror att han mår dåligt när han säger det känner inte Jens. Uppenbart att han bara håller på ju!

Men, back to me, I am superiour win to the humanity and deserves some attention. Nej, ingen attention whore är jag inte, men jag ser på en blogg som att uttrycka sig själv FÖR sig själv så att andra kan få läsa och se hur andra är eller mår.

Mår fan bra av att skriva ner vad jag tycker och tänker! Ska fortsätta med det här.. Blogg, var det?

Dentan out.

RSS 2.0