Slut på LAN

Jag är epic trött, ändå har jag sovit hela dagen. Ska strax hem och ta datorn med mig den här gången. Måste ta örondroppar etc. etc.. Koppla in datorn när jag väl är hemma och sen be min bror att köpa mina gammla datordelar för han behöver verkligen det. Grafikkortet är så fail det bara går på hans nuvarande dator och det är inte ens PCI-E. Gör det mig ledsen? Nja, kortet är fortfarande ett av de bästa PCI korten från Nvidia. Men jag har ju ett uppgraderat 8800 GT kort så, är ju någorlunda bättre. I vilket fall som helst..

När jag kommer hem ska jag nöta lite till för det är en relativt tråkig dag, sen sova så jävla gött. Städa rummet också! Måste fixa en telefon så jag kan smsa med Elin igen också. Hon har skrivit till mig men jag har inte haft någon mobil. Så.. IN YOUR FAAAACE! <3

Öh.. Tjarå.

Älska att hata, hata att älska

För två dagar sen blev jag så sinnes ledsen för jag själv insåg verkligheten. Jag stod och skällde ut den här tjejen totallt, förklarade vad för person hon var, vilken värld hon levde i och att hon var ett djur och inte en människa, jag fick henne att känna sig som skit. Jag ångrar inte det, jag blev stolt över mig själv. I vilket fall som helst, så insåg jag senare att lite av det jag skrek åt henne, ville jag nog skrika åt mig själv. Jag antar att jag själv inte varit i nuet och förståt vad som pågått runt omkring. Jag insåg att jag är usel, jag är olyckligt kär, jag har ingen talang och just nu ingen framtid. Allt står still. Visst, det är sommarlov och allt sånt skit men det står ändå still och jag känner mig helt inkapabel att göra någonting överhuvudtaget.

Jag hatar kärlek, jag vill inte associera mig själv med det, men det är oundvikligt med en sådan fin person som finns i mitt liv. Jag önskar att jag inte visste vad kärlek var, för det gör människan endast olycklig. Jag kommer ihåg känslan av att vara riktigt kär i någon, att känna närhet, att veta hur det är att ha en framtid med någon. Men endast för en sekund, som senare kom att krossa och mörkgöra mitt hjärta med sorg och förlust vilket är det enda jag fått känna i hela mitt liv. Jag letar efter lyckliga stunder med någon jag tycker om. Men sånt är svårt, det är en lång väg dit och jag orkar, seriöst, jag orkar inte ta mig igenom det igen bara för att bli krossad igen. Jag hatar det... Känslan av att inte ha något hjärta, att mörda varje människa du ser med dina tankar och att inte bry sig om ifall man sårar någon. Det är vad du blir efter ett hjärtekross. I alla fall i mitt fall..

Vilket fall som helst, sitter på LAN hemma hos Spenca. BD har gått och lagt sig en stund, en snabb powernap så han blir pigg igen antar jag. Ska väcka honom strax. Många timmar av nötande framöver - För jag känner att det inte finns något annat viktigare att göra eller någon annan viktigare person jag vill vara med. Egentligen gör de det. Men jag tänker inte lägga ner tid på det nåmera. Alldeles för jobbigt för mig. Jag respekterar henne för mycket för att lägga ner tid på det. Låter kanske dumt, heh. Ladies first, eh?

Avslutar det här med några bra ord från en låt!

Love is nothing but a psychic suicide!

Igår - Kasst, idag - sämst

Tänker inte berätta vad som hände igår, jag skrev förut, läste du det då så glöm bort det.

Idag, känns som att jag borde ta och röra mig mot stackedala egentligen, där är en fest där som folk förväntar sig att världs hatarn själv ska komma, men jag känner inte riktigt för det. Dels för det känns som att Elin ignorerar mig. Lägg märke till "känns", hon gör inte det, tror jag..? Orkar inte bry mig.. Jo, jag bryr mig väldigt mycket. Gah.
En annan anledning för att jag inte känner för det är att jag inte riktigt känner för att dränka mig i sprit idag igen, heh. Hade jag fått tag i Ola så hade jag kanske rört mig ditåt. Men det är kallt och jävligt - eller? Jag vet fan inte vad jag vill. Jag är en kvinna in disguise. Vet heller inte vad de vill, bestäm er eller dö. Ert val.

Okej, spaceade där lite. Ska ringa rundor lite nu, vi hörs. Idioter.

Midsommar!

Idag är det midsommar och Jens kommer på besök hos familjen Cederberg. Öl, sprit och cykel, hur awesome kan det inte bli? Dock har jag inget blannevann så jag måste till himkoeb sen och handla något gott att blanda med.

Igår, var det en ganska bra dag, var med Ola hela jävla dagen, fram tills Elin skickade sms och ville prata lite eller något. Hon sa att vi skulle mötas vid Flora parken, jag skulle bara käka pizza sen kunde jag komma. Väl klar så skriver hon att det inte känns lönt längre, hon skulle upp tidigt i morgonbitti. Förstod inte varför vi inte kunde snacka en liten stund ändå. Jag menar, hon var ju ändå uppe sen och skickade sms vid elva snåret. Heh.. Blev lite ledsen faktiskt när hon sa att det inte kändes lönt, jag var ju ändå där, i Flora parken, utanför hennes hus, väntandes förgäves. Kunde lika bra stannat hemma hos Ola en stund till. Väl hemma skickade Elin sms till mig, men ja, inte något viktigt antar jag, att hon skulle till Danmark sen sova hos någon kompis efter det. Förresten, vi tog aldrig glassen igår heller, som jag lovade jag skulle bjuda henne på första dagen vi snackade.

Även igår, bestämde vi oss för att köpa Heroes of Newerth! Usch vad taggad jag har varit på det spelet alltså. Det roligaste jävla spelet i TV- och dator spelens historia. Jag ger credits till "the Makers of DotA, the ultimate mod for Warcraft III" för att komma upp med en så underbar spelmod som senare Heroes of Newerth teamet S2Games har baserat sitt fantastiska sköna PC spel på. Redan ägt så stenhårt i HoN, fyra matcher vunna och inte mer än 7 deaths och 24 kills. Det är en KD Ratio på 3.4:1. Bättre ska det bli! Men nog om det.

Idag, ska Jens komma hit, med cykel och grejer. Vi ska grilla lite, äta och dricka booze, senare ska vi kolla rundor lite i sköna TULLARP, sen ska vi antagligen dra igång med cyklarna och trampa oss vidare till Köpinge där det sjukaste asgarvet i livshistorien kommer att inträffa. Fick tyda.se "occur" för att veta vad occur är på Svenska - "Inträffa" betyder det, precis det ordet jag letade efter, men kunde det bara på Engelska, haha.

Minnen kommer bli skapta, skratt kommer utbytas och öl kommer konsumeras! Det är midsommar 2010!

EPIC FUCKING QUOTE DET DÄR! ^

Mitt i natten, jag, min dator och flugan som surrar

JAG HAR EN JOBBIG FLUGA PÅ MITT RUM. Datorn fungerar GALANT! Bytte mitt gammla wow account mot en AMD Phenom II X4 910e processor på 2.6Ghz! Kan inte bli lyckligare, haha. Äntligen har jag någonting bra i datorn. Nej, men, har faktiskt uppgraderat hela datorn förutom grafikkortet, men det behöver jag ändå inte för jag har ett Nvidia 9400 GT så det är ganska hyffsat.

Räddade Elin idag från att bli våldtagen av Haider. Ja, man vet inte med honom, han är helt mysko. Han är förresten en amerikan som bor här över sommaren. Jobbig typ ibland men ganska cool. Imorgon ska jag va med Elin igen och panta flaskor och köpa glass, hahaha. Mysigt värre. Vet inte varför jag tycker det är mysigt men ändå.

Förresten, verkar som att jag öppnar upp mer nu och är mer... öppen. Heh. Jobbigt. Vill inte visa vem jag egentligen är, en mördare, en seriemördare, en våldtäktsman! Nej, jag är snäll men jag visar inte det. Förstår inte varför, när man är snäll är det coolt. Say waaaaat. Eller som Elin kanske hade sagt: Word - uuuup!

Ja, fjöntigt, men det är vad hon är. En fjönt. Men jag gillar det. SE, NU GÖR JAG DET IGEN, JAG HATAR ALLT.

Tisdag, am I right?

Startar dagen med musik som vanligt, en efterlängtad dusch har jag tagit, haha. Låter kanske lite sliskigt men vi har inte haft varmvatten nu på någon dag så jag skippade igår, därför jag höll mig inne hela dagen. Hahaha. Senare ska jag med Alexander till posten och hämta ut hans dator delar för 16,000 kronor. What. Ja, 16,000, hur sjukt är inte det? Förresten, måste sluta säga så. Något sjukt hände nyss, lyssnade på Come Clarity med In Flames, när den var slut började jag sjunga på en Sonic Syndicate låt. Låten börjar med "Walking down this self-destructive path", så sjöng jag. Jag har 178 låtar i min lista (Jag vet, inte så mycket, haha) och av alla dom så blev det Sonic Syndicate - Ruin.

I vilket fall som helst så har ju Alexander köpt nya delar och jag ska köpa hans gammla för en tusenlapp. Nu kanske du tror att de är dåliga delar men, dom är dubbelt så bra som mina. Förresten, nu skrev han på MSN att jag ska komma över så, det ska jag göra också!

En sak till, om ni trodde jag var kär i hon där Elin så. Nej. Jag orkar inte längre, jag blir bara ledsen. Tänker vänta tills någon hora kommer och frågar om hon vill gifta sig. Tills dess öh... gråter jag väl.

Känd referens av Niklas Cederberg - Jag hatar mitt liv.

Mentalsjukhus, say waaaaat

Var på mentalsjukhuset i Broby i.. när var det? I förgår tror jag. Det var sjukt räligt! Ja, räligt. Skånska. Läskigt, om du nu vill det. Vilket fall som helst, det var låst i det stora "main" huset så vi kunde inte komma in där. Eller jo, egentligen, men när man tittade in genom det där lilla hålet man kunde komma in igenon, så kände man inte sig riktigt cool längre, haha. Såååå, vi gick bort till där de höll barnen istället, ett mindre hus som också var öppet med en knarrande dörr. Knappt läskigt då! Gick igenom hela huset med våra mobiler som lysen, målningar på väggarna och tapeterna söndriga. Som en skräckfilm. Riktigt fränt.

Ajja, ska nöta lite, sen får vi se vad jag hittar på. Förresten, det där med kärlek. Hahahahaaaa... Trist.

Skit samma.

Skit samma bara.

Bara skit samma.

Någon..?

Fyra och en halv timme senare.

Ringde Elin vid fyra idag och frågade om hon ville hitta på något. Hon sa att hon bara skulle äta och duscha först sen skulle hon ringa mig. Eh.. *Kollar på klockan* Okej...

Vet inte varför men jag har varit helt ledsen hela dagen på grund av det. Det är inte så att det enda jag gör är att sitter och väntar på att hon ska ringa men ändå. Glömde hon eller? Struntade hon i det eller? Fattar inget. Bryr mig heller inte... Jo, det gör jag. Vilket är lite trist att jag gör. Så fort jag börjar bry mig om en annan person så ignorerar den personen mig. Liksom, jag brydde mig inte innan, brydde då sig den personen om mig eller what? Känner heller inte för att göra något, tråkig dag, har ont i huvudet, förväntar mig ett samtal där jag hör en flickas röst. Meh, så mycket skit. Jag säger det igen, y0, jag hatar mitt liv. Brukar lösa sådana här problem genom att önska personen döden för att de gjorde ett misstag, men jag kan inte göra så mot Elin. Haha, det skulle vara hur sjukt som helst.

SEN det där korkade bröllopet på TV. Kunde inte bry mig mindre, ville bara se om någon tabbade sig och dog eller något. Hade varit hur ball som helst. Jaja, avslutar med en röst som JAG HÖR I MITT HUVUD LOL.

Let's just ignore those feelings like you usually do, don't look back, tell her to die and move on.

It's just that.. This time I can't.

Den där känslan.

Den där hur-jävla-häftig-som-helst känslan man får när man lyssnar på musik som man bara älskar, eller den där känslan man får när man är kär. Dom två känslorna på samma gång är det bästa som finns.

Igår natt, satt jag vid datorn som vanligt när jag plötsligt fick ett meddelande över MSN. Blev förvånad över vem det var. Det var Hon. Den legendariska Hon som ni har fått läsa om så mycket. Fyra månader har gått sedan vi pratades vid sist och jag måste säga, det var riktigt skönt att få prata med henne igen. Men nog om det, tänkte ni bara skulle få veta det där... I'm over her, but I still love her, because she's afterall, one of the most important persons in my life.

Träffade Elin idag igen. Åh? Har jag inte berättat om henne? Hm.. Kanske jag inte borde. Vill inte...

Fick värsta fryslagget IRL idag, några ville att jag skulle krama någon och eh.. Jag kan bara inte krama folk. Såvida inte någon har dött förstås. Det där har jag bevisat också, för den enda kramen Alexander har fått, var när hans bror gick bort. Det där är inte 100% sant, men 99% kanske... Men jag kan inte bara kramas så där, ibland kan jag. I skolan någon gång är jag säker på att jag har kramats men vad i helvete.. Varför ska man egentligen vara så nära? Keep distance, I don't want your ugly face anywhere close to me. Eh.. Ja.

Heh.. Vilket fall som helst. Jag tar Hennes råd och ska inte hugga i gamla sår. Hah, jag minns hur jag skrev med mitt finger, för det var så dammigt, uppe på en bokhylla i hennes hus:

Niklas

<3

Henne

Haha, antar Hon aldrig såg det, lite sad kanske, men men! Shit happens, life's not fair och allt sånt där. Jag hatar mitt liv och kommer nog alltid att göra det, för det har inte varit en enda ljus stund that has lasted tillräckligt länge för att jag ska förbli glad. Suck..

Ska blogga seriöst i sommar, känns som att jag behöver det.

Vad vill jag egentligen skriva om? ALLT. Allt skit som ständigt händer, allt bra, allt det som verkligen inte hör till någonstans. Kärlek, hat och vänskap.

Om du, läsarN, nu har läst en del i min blogg, så borde du veta att jag är en lite mentalt efterbliven, hatfull, kärleksfull, djup, unloveable och trög människa. När vi har det avklarat så kanske jag ska säga också att det känns som jag har fastnat. Kommer ingenstans, vet inte hur jag ska göra. Saker blir svåra och ingen hjälp får man på vägen. Det är hemskt att inse verkligheten, att du är ensam, att du egentligen bara lever och inte gör någon nytta för någon alls, varken dig själv, din familj eller dina vänner. Du bara finns.

Också, vill bara lägga till min konspirations teori. Okej, så under en tid så kunde inte jag och Hon kommunicera. Varken msn eller sms, inte heller ringa. Meeen, efter lite tankeställare och osvarade frågor till mig själv så kom jag på svaret. Hon undvek mig. Obvious, isn't it? För mig var det inte. Som sagt, kär som man var så såg man inte det uppenbara, ville inte inse det dåliga med allting. Istället envisades jag med att fortsätta smsa och ringa till Henne, vänta dag ut och dag in tills jag såg Hennes namn komma upp på rutan, att Hon hade loggat in så jag kunde skriva till Henne. Men icke.

Problemet var att Hon pratade med en annan på vänster sida, om man säger så, på höger sida sitter jag och tittar som ett fån, rakt ut i tomma intet, medans Hon är vänd åt vänster och pratar med någon annan. Hon spelade ju World of Warcraft, Hon var inte online där, men, vad visste jag om Hon spelade på någon annan, nystartad character? Precis. Vad visste jag om Hon låtsades med att skicka sms till mig? Precis. Hon fick mina patetiska sms för att sedan ignorera det, lät det ringa när jag väl ringde och hade sig som visa som offline på msn. För jag testade skriva till henne och då svarade hon när hon hade det som visa som offline. Hon sa "åh, det är min brors dator, han måste ha gjort något med internet, jag ska bara byta internet, brb". Två minuter senare loggar Hon in och berättar hur mycket Hon har saknat mig och massa sånt där onödigt kärlekspladder som jag hatar numera.

Förresten, flippade precis en person. Fick en jävla rush av att vara elak, som att jag inte varit vid liv på ett tag och nu när jag får chansen att vara elak mot en person som jag verkligen inte kunde bry mig mindre om så tar jag den chansen och verkligen önskar denne person döden.

En sak till, snackar på MSN lite. Tänkte quota en grej bara.

"Dude, look. Honestly, I think I have a harder time than you've got. I practically hate everything, I wish every single person I meet to die the quickest death so I can get rid of them. Because I have never, ever felt love from anybody else, not even my parents. Nobody, in the whole wide world have never felt love for me. From what I know of. I, on the other hand, have felt so much love for many people who ignores my feelings. That's the reason why I hate everybody. I just try to hide it when I am outside, but in here by the computer, I always express myself so fucking bad. It's like that, when I am alone I just start hating everything because the worst thing I know, is to be alone."

Avslutar med det där, en quote, som vanligt. Hata snällt ~ Niklas Cederberg

Onsdag, eller? Ja, det är reset på wow. HÖH.

Hög musik, huvudet mot bordet, ingen iPod och tänker fortfarande på allt det där dåliga som hänt.

Ja, vad ska man säga? Uppdaterar facebook med onödigt skit som får folk att gå sin väg, rädda och fulla med hat mot mig. Men varför skulle jag bry mig? De brydde sig aldrig om mig. Let me put it this way, it all comes down to love and care. Ja, exakt så. Kan inte uttrycka mig så på svenska för jag har inte svenska kunskaper nog för att översätta det där till svenska... Eller något. Kan inte skriva det på svenska, för det första låter det korkat, och sen gillar jag inte svenska.

Men det har ni fått förklarat i föregående posts. Hmph.. Det är så här dags på året då jag känner mig värdelös. Som att jag bara finns, till ingen nytta. Jag vill finnas FÖR någon, och någon FÖR mig. Vilket det gör också, bara det att den andra personen förstår inte.

Har ångest som fan, vill prata med Henne men jag kan inte bara låtsas som allt är okej. Har raderat Hennes msn tre, fyra gånger men skriver in Henne igen. För jag mår dåligt av att inte KUNNA skriva till Henne. Men jag gör ändå inte det. Låt mig simulera en konversation.

Niklas: Hej! Hur är det?
Hon: Hej hej :> jo det är bra
*Lägg märke till att hon inte frågar mig detsamma.*

... Ska jag fortsätta skriva om någonting eller ska jag ta det där som ett tecken att hon inte bryr sig? Och har aldrig gjort och kommer aldrig att göra?

Har kommit upp med värsta konspirationsteorin om vad som egentligen hände under den där tiden där vi inte kunde "kommunicera" pga, buggar i telefoner och internet. Men det ska jag berätta en annan gång, det är ganska komplicerat och det blir mycket att skriva.

Bloggar för mig själv, antagligen ingen som läser den så, fett ensam..

Begravning...

Begravning imorgon av vår käre vän Victor Jönsson. Stort hål du lämnat efter dig och jag kommer alltid att sakna dig. Ja, vad mer kan jag skriva. Inte skrivit något på ett bra tag men det är för jag har varit lite upptagen med att vara någonannanstans och inte vid datorn hela tiden. HIHIHI jag ljög.

Nej, men jag har gjort annat. Typ, varit i skolan och sånt där.. Jag bloggar just om ingenting och om du läser detta så läser du om ingenting egentligen. Hah. Klyftigt.

Men, skulle bara uppdatera bloggen med någonting som made sense. Höh.

RSS 2.0